Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 10 al 16 de gener

per Redacció, el 10 de gener de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La influència de la lluna potenciarà la teva part més sentimental. Si no tens parella, és possible que coneguis a una persona molt especial. Estigues atent/a i deixa't endur.

TAURE
La teva relació sentimental s'està refredant. T'has distanciat una mica i ja no ets tan afectuós/a com abans. Intenta canviar la teva actitud i deixar de banda els problemes que no et deixen relaxar.

BESSONS
No tinguis por a mostrar els teus sentiments. Aquest cap de setmana gaudiràs molt amb la teva parella o amb una persona molt especial. Flueix i sigues autèntic/a.

CRANC
Estàs una mica indecís/a en l'amor. No saps si estàs davant la persona indicada, o si t'estàs equivocant. Arrisca't, però no t'il·lusionis. Estigues atent/a a les possibles red flags i allunya't si ho veus necessari.

LLEÓ
La teva relació està en un moment molt estable. T'has convertit en el suport de la teva parella i ella sent el mateix. Gaudeix d'aquest moment i d'aquesta tranquil·litat.

VERGE
No generis discussions per coses sense importància, però tampoc toleris coses intolerables. Digues el que penses, però de manera respectuosa i serena. Intenta resoldre els conflictes com si fóssiu un equip.

BALANÇA
Comences a sentir coses per un/a amic/ga. No diguis res encara i espera a veure com avancen els teus sentiments. És possible que es tracti d'una confusió momentània.

ESCORPÍ
No deixis que l'opinió d'altres persones afectin la teva relació. Només tu saps com et sents quan estàs amb ell/a, i has de fer cas al teu cor. Tingues en compte els seus consells, però no deixis que siguin determinants.

SAGITARI
Estàs perdent la il·lusió i la passió que sols sentir cap a la vida, i la teva parella i amistats ho estan notant. Intenta començar a fer coses que t'ajudin a recuperar aquesta energia que tant et caracteritza, la teva parella ho agrairà.

CAPRICORN
Hauries de començar a ser més afectuós/a amb la teva parella i amics. Trenca amb aquesta barrera que t'allunya dels altres i mostra els teus sentiments sense por.

AQUARI
Si no tens parella, estigues atent/a, perquè la lluna afavorirà a trobades inesperades. És possible que coneguis algú que et farà canviar la teva perspectiva sobre l'amor.

PEIXOS
No escoltis els comentaris de l'altra gent sobre la teva relació, és enveja. Estigues segur/a de la teva relació i gaudeix de l'estabilitat d'aquesta.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: