Logotip de Adolescents.cat

Per què no oblidaràs mai als teus amics de la infància?

per Redacció, el 17 de maig de 2024 a les 21:00
Al llarg de la teva vida acabaràs tenint, com a mínim, dos grups d'amics: el de la infància i el de la universitat (o els estudis superiors que decideixis cursar).

El més normal és que els amics de la universitat agafin un gran pes a la teva vida, ja que passaràs molta estona amb ells. I, com a conseqüència, t'aniràs distanciant dels teus amics de la infància.


Però, quan te'n vulguis adonar, veuràs que és impossible oblidar-te d'ells. Són persones amb qui has viscut moments molt importants de la teva vida i, d'alguna manera, són com la teva segona família.

És per això que alguns experts recomanen cuidar molt les amistats de la infància, perquè et fan recordar d'on vens i desperten en tu records molt valuosos, que t'han convertit en qui ets avui dia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: