Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 8 al 14 de gener

per Redacció, el 8 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana destacaràs en els estudis. Et sentiràs motivat/da i concentrat/da, la qual cosa t'ajudarà a assolir les teves metes. En l'amor, començaràs a sentir una connexió especial amb algú proper, així que estigues ben atent/a. Dia de la sort: dimecres.

TAURE
Aquesta setmana et sentiràs emocionalment molt estable. És un bon moment per expressar els teus sentiments als teus éssers estimats. Pel que fa als estudis, hauries de començar a canviar d'estratègia si vols superar el curs amb èxit. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
Aquesta setmana serà molt favorable per socialitzar. Connectaràs amb nous amics i reprendràs amistats antigues. En els estudis, la teva ment curiosa et farà descobrir noves maneres d'estudiar i aprovar els exàmens. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
Aquesta setmana estaràs més sensible que de normal. Les emocions estaran a flor de pell i això influirà en les teves relacions. Intenta passar temps amb tu mateix/a i fer coses que et facin sentir bé. Dia de la sort: dijous.

LLEÓ
Aquesta setmana et sentiràs segur/a i expressiu/va en l'amor. És un bon moment per demostrar el teu afecte. Pel que fa als teus estudis, el teu carisma t'ajudarà a liderar projectes grupals i brillar en activitats socials. Dia de la sort: divendres.

VERGE
Aquesta setmana aconseguiràs organitzar-te per arribar a tot el que tens pendent. Tingues molt presents les teves responsabilitats, però no oblidis passar temps amb la gent que estimes. En l'amor sentiràs la necessitat de tenir converses profundes. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de comunicar els teus sentiments. No busquis ser perfecte i no tinguis por a mostrar-te vulnerable. Pel que fa als estudis, el teu esforç començarà a donar els seus fruits, així que estigues orgullós/a. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquesta setmana et sentiràs emocionalment molt connectat/da a una de les teves amistats. És possible que aquesta persona et necessiti, així que no tinguis por a preguntar. La teva intuïció serà la teva gran aliada en l'amor i els estudis. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana sentiràs la necessitat d'explorar nous llocs amb la teva parella. Busca activitats que despertin la teva curiositat i que alimentin el teu intel·lecte. No t'oblidis de les teves responsabilitats. Dia de la sort: dimecres.

CAPRICORN
Aquesta setmana et sentiràs motivat/da amb els estudis i això es veurà reflectit a les teves notes. Tot i això, la teva vida amorosa ocuparà gran part dels teus dies. No deixis que et distregui! Dia de la sort: dimarts.

AQUARI
Aquesta setmana et sentiràs més creatiu/va i espontani/a en l'amor. No tinguis por a sorprendre la teva parella o persona especial. En els estudis enfoca't a trobar noves tècniques per estudiar de manera més efectiva. Dia de la sort: divendres.

PEIXOS
Aquesta setmana tindràs una major empatia i comprensió cap als teus éssers estimats. Aprofita per passar temps de qualitat amb ells. En els estudis deixa't guiar per la teva intuïció, que t'ajudarà a comprendre conceptes difícils. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: