Logotip de Adolescents.cat

Salma explica la seva polèmica amb Bea

per Redacció, el 5 de gener de 2024 a les 10:00
Salma s'ha convertit aquest dilluns en la quarta expulsada d'OT 2024 i, com Suzete, Omar i Denna, ha fet les seves primeres entrevistes per la premsa.

Entre els temes dels quals ha parlat, hi ha un que ha destacat per sobre els altres: la seva polèmica amb Bea. I és que fa unes setmanes es va fer molt viral un vídeo on apareixia Salma cantant-li una cançó a Bea, en forma de burla.

 
@ot.2023_prime #primevideo #ot2023 #viral #parati #operaciontriunfo #2023 #salma #bea #tiktok ♬ sonido original - operación triunfo 2023

Moltes persones van pensar que es tractava d'un acte de bullying i van deixar de donar-li suport. Ella ho va notar a la gala 3, i ha explicat a Los40 que va quedar "descol·locada" perquè no entenia què estava passant.


No va ser fins que va marxar a casa per Nadal que la seva família li va explicar el que havia passat. "Em vaig quedar tranquil·la perquè el que m'importa és la relació que tinc amb els meus companys i la relació és impecable. Tots ha acudit a mi per refugiar-se i amb això em quedo", confessava a Los40.

També ha parlat sobre el seu shippeig amb Violeta: "Amb Violeta tinc una relació molt forta, l'estimo moltíssim. Sé que ella també a mi. El pilar fonamental del meu concurs han estat Chiara, Violeta, i en el seu moment Denna".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma (@salma.ot2023)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: