Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: del 6 i 7 de gener

per Redacció, el 6 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana et sentiràs ple/na d'energia i entusiasme. És un moment perfecte per reunir-te amb amics i familiars i acaba de viure la màgia de Nadal. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Necessites descansar. Aquest cap de setmana aprofita per relaxar-te i cuidar de tu mateix/a. Gaudeix de l'última festivitat nadalenca com si fossis un nen i recarrega piles. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana estarà ple de converses interessants i activitats divertides. Mantingues la ment oberta i busca coses noves per aprendre i nodrir-te. Moment de la sort: dissabte al matí.

CRANC
La connexió amb la teva família i éssers estimats estarà molt present aquest cap de setmana. Aprofita per gaudir de moments acollidors i satisfactoris. Moment de la sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
És un bon moment per expressar la teva creativitat i gaudir de noves activitats. Aquest cap de setmana diverteix-te i comparteix el teu entusiasme amb la resta. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE 
L'ordre i l'organització seran els teus aliats aquest cap de setmana. Dedica temps a estructurar les teves metes i planificar les teves properes passes. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA 
Busca l'equilibri entre socialitzar i passar temps amb tu mateix/a. Gaudeix d'aquesta última festivitat, però també troba temps per estar sol/a i reflexionar sobre tot el que està per venir. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

ESCORPÍ 
Aquest cap de setmana aprofita per explorar les teves passions i interessos més profunds. Troba un moment per provar noves activitats i descobrir quines emocions et generen. Moment de la sort: dissabte al matí.

SAGITARI 
Aprofita aquest cap de setmana per explorar nous racons. Organitza una sortida amb els teus amics i dedica'ls-hi temps. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CAPRICORN 
Enfoca't en els teus objectius i les teves responsabilitats. Aprofita per avançar en els teus projectes en el teu temps lliure. No t'oblidis de dedicar temps a la teva família abans de tornar a la rutina. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI 
Aquest cap de setmana coneixeràs molta gent nova. Sigues autèntic/a i veuràs com crearàs vincles significatius. Valora les teves idees i no tinguis por a compartir-les. Moment de la sort: diumenge al matí.

PEIXOS 
Dedica temps al teu costat més espiritual i creatiu. Aquest cap de setmana és ideal per a la introspecció i per deixar-te endur per la imaginació. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: