Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 3 al 9 de gener

per Redacció, el 3 de gener de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Notaràs un apropament especial per part d'un vell amor que et sorprendrà. La seva tornada podria ser definitiva, però ves amb compte perquè les preses no són bones.

TAURE
Ja no demostres l'estima i el respecte cap a la teva parella com abans. Si no vols espatllar la relació, reflexiona sobre què t'està frenant a seguir endavant amb aquest camí.

BESSONS
Intenta controlar el teu geni i evita discussions innecessàries amb la teva parella. Comunica tot el que et preocupa i no deixis que et sobrepassin els problemes.

CRANC
És un bon moment per l'amor, per sentir-te feliç i per fer plans de futur amb la teva parella. No et desil·lusionis si et comunica que et necessita espai, ja que és molt sa.

LLEÓ
La teva relació no està passant pel seu millor moment, però se solucionarà. Això sí, hauràs de posar molt de la teva part i comunicar els teus sentiments.

VERGE
Si tens parella, hauries de plantejar-te la relació i començar de zero. És important que et cuidis i que estiguis pendent de la teva pròpia felicitat. No oblidis això si estàs coneixent a algú.

BALANÇA
No sempre estàs de bon humor i això fa que no tinguis ganes de demostrar el teu amor, però la teva parella no té la culpa del que et passa. Intenta demostrar el teu afecte d'alguna manera que et faci sentir còmoda.

ESCORPÍ
Estàs en una etapa de molta estabilitat amb la teva parella. No ha sigut fàcil arribar fins aquí, així que gaudeix!

SAGITARI
La teva relació s'ha tornat una mica monòtona, i és hora de solucionar-ho. Comunica les teves emocions i treballa la comprensió si no vols trencar el que teniu.

CAPRICORN
Vigila amb la gelosia, perquè et podries endur una decepció. No deixis que coses sense importància afectin la teva relació sentimental, i molt menys si es tracta d'un malentès.

AQUARI
Surt de la teva zona de confort i no tinguis por a conèixer gent nova. Algú molt especial t'està esperant allà fora i es mereix una oportunitat!

PEIXOS
Si tens parella, no deixis que el teu mal geni s'interposi en la teva relació. I, si encara no has trobat la persona indicada, no et preocupis. Ara és moment de gaudir amb els teus amics. L'amor arribarà quan menys t'ho esperis.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: