Logotip de Adolescents.cat

Sèries que s'estrenen aquest mes de gener

per Redacció, el 1 de gener de 2024 a les 10:00
Aquest mes de gener ve amb algunes estrenes que no et pots perdre.

 


Versió sense playbuzz
'Promoción 09'
Una classe d'agents de l'FBI s'enfronta a canvis immensos a mesura que el sistema de justícia dels EUA es veu alterat per la I.A. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 3 de gener.

'Echo'
Aquesta sèrie de Marvel és protagonitzada per Echo, una dona amb poders, nativa americana i sorda al servei del Kingping (Vincent D'Onofrio) a qui vam veure per primera vegada a 'Ojo de Halcón'. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 10 de gener.

'El chico que se comió el universo'
Austràlia, anys 80. Un nen s'enfronta a una dura realitat de la vida... i als perills de la seva família. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir de l'11 de gener.

'True Detective'
Quan la llarga nit d'hivern cau a Ennis (Alaska), els vuit homes que operen a l'Estació de Recerca Àrtica Tsalal desapareixen sense deixar rastre. Per resoldre el cas, les detectius Liz Danvers i Evangeline Navarro hauran d'enfrontar-se a la foscor que porten a dins i furgar en les turmentades veritats que jeuen enterrades sota el gel etern. On la puc veure? A HBO Max i Movistar plus+. Quan? A partir del 15 de gener.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: