Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: del 30 al 31 de desembre

per Redacció, el 30 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana és un moment ideal per fixar els teus objectius per l'any que ve. Estaràs ple/na de vitalitat i creativitat, així que aprofita per traçar les teves metes i celebrar el començament del nou any amb una actitud plena d'entusiasme i determinació. Moment de la sort: diumenge a la nit.

TAURE
Aquest cap de setmana enfocat a l'autocura i la reflexió. Aprofita per descansar i pensar en els teus somnis i ambicions per l'any vinent. Busca l'harmonia i la pau interior abans de donar la benvinguda al nou any. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana explora noves idees i tingues converses enriquidores. Mantingues la teva ment oberta mentre et prepares per tancar l'any amb una actitud flexible i oberta a allò inesperat. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana podries sentir més sensibilitat emocional. Dedica temps a connectar amb els teus éssers estimats i reflexionar sobre tot el que has après aquest any. És un bon moment per acomiadar-te del que ja no t'aporta res i donar la benvinguda a noves oportunitats. Moment de la sort: diumenge al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana et sentiràs radiant i ple/na de vitalitat. És moment per expressar-te, brillar i gaudir de la companyia d'amics i éssers estimats. Prepara't per acomiadar l'any amb entusiasme i alegria. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana aprofita per reflexionar sobre els teus objectius i establir plans concrets per l'any vinent. Troba temps per a l'autocura i la relaxació. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA
Aquest cap de setmana gaudeix de moments de pau i tranquil·litat. Reflexiona sobre les teves relacions i com vols nodrir-les l'any vinent. Prepara la teva ment i el teu cor per acomiadar l'any en pau. Moment de la sort: dissabte a la nit.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana et portarà emocions intenses. Aprofita per explorar els teus sentiments més profunds i cerca la connexió amb els teus éssers estimats. És un bon moment per tancar cicles i donar la benvinguda a noves experiències. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
Aquest cap de setmana el teu esperit aventurer sortirà a jugar. Gaudeix de la diversió i l'espontaneïtat amb amics i familiar. Intenta reservar també un temps per a la reflexió i la planificació per al nou any. Moment de la sort: dissabte al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana et convida a la relaxació i la connexió amb la teva família. Aprofita per descansar i recarregar energies per a l'any nou. Reflexiona sobre els teus objectius i aspiracions personals. Moment de la sort: diumenge a la nit.

AQUARI
Aquest cap de setmana sentiràs que la teva ment és plena d'idees innovadores. Gaudeix explorant nous interessos i projectes. Aprofita per planificar els teus somnis i objectius per al pròxim any. Moment de la sort: dissabte al matí.

PEIXOS
Aquest cap de setmana dedica temps a la introspecció i a tenir cura del teu benestar emocional. Aprofita per reflexionar sobre l'any que s'acaba i visualitzar els teus desitjos i somnis per al futur. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: