Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 29 de desembre

per Redacció, el 29 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un moment ideal per començar a pensar en els objectius que vols aconseguir el 2024. La teva energia et farà sentir en sintonia amb el que vols aconseguir i t'omplirà de vitalitat per dur a terme tots els teus projectes.

TAURE
És moment de reflexionar sobre els teus objectius per l'any vinent. L'univers et brindarà confiança en tu mateix/a per aconseguir tot el que et proposis. No perdis de vista els teus somnis i esforça't per aconseguir-los.

BESSONS
Avui sentiràs una connexió molt profunda amb els teus desitjos i propòsits. Una conversa inesperada et resultarà molt inspiradora. Mantingues una actitud positiva mentre et prepares per rebre el 2024 i no et facis gaires expectatives.

CRANC
La recent lluna plena et farà sentir certa tensió emocional. És un moment ideal per acceptar els canvis que es presentin i buscar la serenitat en el present. Intenta gaudir del dia i no et preocupis en excés del que està per venir.

LLEÓ
Avui relaxa't i evita ser massa exigent amb tu mateix/a. Una dosi d'autocura i descans et permetrà recarregar energies per rebre l'any nou amb la ment oberta i receptiva. Si ho necessites, rodeja't de la gent que estimes per contagiar-te de la seva energia.

VERGE
Obra la teva ment a noves experiències i abraça els canvis positius que estan a punt d'arribar a la teva vida. Aquest és un moment ideal per deixar enrere tot el que ja no et serveix i enfocar-te en totes les coses que han d'arribar.

BALANÇA
Avui sentiràs una energia mobilitzadora que també remourà alguns sentiments més profunds. Mantingues la calma i intenta acomiadar l'any mantenint un equilibri emocional i gaudint dels moments presents.

ESCORPÍ
Avui és un dia ideal per expressar les teves emocions i gaudir del temps amb els teus éssers estimats. Estàs  a punt d'experimentar un canvi transformador en les teves relacions, així que estigues obert/a a noves dinàmiques i oportunitats.

SAGITARI
Tot i que tens les idees clares, intenta ser cautelós/a amb les teves paraules. Alliberat de qualsevol tensió i intenta canviar el teu estat d'ànim abans que acabi l'any per poder gaudir del nou cicle amb una mentalitat més positiva.

CAPRICORN
Estàs rodejat de bona energia. Gaudeix de la gent que t'envolta i relaxa't. Has passat un any de molt esforç, és hora de compensar-te i gaudir de moments de descans i comoditat amb els teus éssers estimats.

AQUARI
Avui és un dia carregat emocionalment, però pren-t'ho com una oportunitat per expressar el que sents i alliberar-te de càrregues abans que comenci l'any nou. Aprofita per alliberar-te de tot el que has estat acumulant dins teu.

PEIXOS
Són temps de reflexió i d'agrair tot el que has viscut aquest any. Fes una llista de tot el que has aconseguit i dels teus propòsits d'any nou. Acaba l'any amb agraïment i comença'l amb entusiasme i il·lusió. Grans coses estan a punt d'arribar!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: