Logotip de Adolescents.cat

Diferents maneres de practicar la postura del missioner

per Redacció, el 1 de juliol de 2024 a les 21:30

La postura del missioner és una de les postures més practicades, segurament perquè és còmoda, fàcil i permet tenir una relació sexual íntima mirant directament als ulls de la teva parella. És una postura que, a més, permet acariciar altres zones erògenes de la teva parella i, a causa de la seva senzillesa, és ideal per a l'inici de les relacions sexuals.

Encara que et pugui semblar una postura bàsica, el bo és que, amb petites variacions, pots practicar-la però sortint de la rutina.


Aquesta postura es practica des de fa més de 2000 anys, tot i que no va rebre el nom de "missioner" fins a l'any 1948. A més, sabies que durant l'Edat Mitjana era l'única postura sexual acceptada per l'Església perquè era la més "casta" i perquè propiciava la fecundació?

Si a tu també t'agrada, prova amb aquests petits trucs que han compartit des de Platanomelón per elevar la postura

1. Posar un coixí sota la pelvis
La persona penetrada pot col·locar un coixí sota la seva pelvis per tal d'elevar-la i facilitar la penetració. No només és una postura més còmoda, sinó que també permet que el penis fregui les parets vaginals més intensament i que estimuli el clítoris internament.

2. Lliscar el cos
La persona que penetra pot intentar moure's com si llisqués cap endavant i cap enrere. D'aquesta manera s'intensifica el fregament del clítoris i, per tant, una major estimulació.

3. Utilitzar lubricant
Podeu utilitzar lubricant per a les zones íntimes, però també provar de lubricar tot el cos. D'aquesta manera tot lliscarà i fluirà.

4. Fer la pinça
La persona penetrada pot rodejar els malucs de la parella amb les cames. D'aquesta manera es produeix una estimulació més intensa i profunda.

Recorda que la penetració també pot fer-se amb un arnès amb dildo.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: