Logotip de Adolescents.cat

Hauries de tenir més sexe amb la teva parella?

per Redacció, el 28 de desembre de 2023 a les 10:00
Si et preocupa tenir poc sexe amb la teva parella, és perquè t'han fet creure que les relacions es mantenen gràcies al desig sexual.

La clau perquè una relació funcioni no és tenir molt de sexe, sinó tenir bon sexe. A més de moltes altres coses com la complicitat, la dedicació, l'empatia...


Hi ha moltes parelles que tenen una relació sana i estable i que només tenen sexe un cop al mes, i no passa res!

El sexe no ha de ser una obligació, i hi ha moltes altres maneres de tenir intimitat i mantenir l'espurna: dutxar-vos junts, fer-vos petons apassionats, dormir despullats...


Així que deixa de preocupar-te per la quantitat de vegades que teniu sexe i preocupa't per saber si tots dos us sentiu còmodes amb això. Si és així, quin problema hi ha?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: