Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: del 23 al 24 de desembre

per Redacció, el 23 de desembre de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs en un moment molt poderós on aconseguiràs tot el que et proposis, però no et distreguis. Mantingues la constància i confia en tu mateix/a. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Últimament t'estàs fent moltes preguntes i tens ganes de trobar respostes. No perdis la calma i confia que a poc a poc trobaràs les solucions que busques. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Estàs en un moment de molts canvis i la incertesa t'inquieta una mica. No prenguis decisions afanyades i fes el pas quan realment sentis que estàs llest/a. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CRANC
No tinguis pors als canvis que venen. Tot té un motiu i, per molt que ara mateix no siguis capaç de veure'l, tard o d'hora ho entendràs. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest final d'any t'està portant a considerar canvis importants. No tinguis por a deixar enrere allò que no et fa feliç i atreveix-te a crear la vida que vols. Moment de la sort: dissabte a la nit.

VERGE
Últimament estàs veient les coses des d'una perspectiva molt més realista a la que estàs acostumat/da. Ara és el moment d'establir metes i anar per elles. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA
La teva autoestima t'acompanyarà tot aquest cap de setmana. Aprofita aquesta energia per rodejar-te de persones que et valoren i que et fan feliç. Moment de la sort: diumenge a la nit.

ESCORPÍ
La teva energia atreu el que projectes, així que enfocat en les coses positives. Allunya la negativitat i protegeix-te de l'estrès. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
El teu esperit aventurer és insaciable, però és moment de descansar una mica i centrar-te en el teu benestar. Aquest cap de setmana diverteix-te i recarrega energies. Moment de la sort: dissabte al matí. 

CAPRICORN
Malgrat els obstacles del camí, continua avançant. Explora noves maneres d'aconseguir les teves metes, fins i tot quan et sembli impossible. Moment de la sort: diumenge a la nit.

AQUARI
És temps de desconnectar del món i connectar amb tu mateix/a. Accepta les decepcions i continua el teu camí. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Estableix límits en les teves relacions i prioritza el teu benestar. És moment de renovar les energies de la teva vida i allunyar-te de tot el que et resta. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: