Logotip de Adolescents.cat

Consells per retrobar-te amb una persona amb qui no et dus bé

per Redacció, el 23 de desembre de 2023 a les 10:00
Durant aquestes festes és probable que et vegis obligat/da a retrobar-te amb algú amb qui no tens gaire bon rotllo. És una situació incòmoda, però hi ha certes coses que pots fer perquè tot surti bé. 

Segons ha explicat la psicòloga María de Andrés a El Confidencial, el més important és que acceptis la teva part de la culpa. Si us vau enfadar per algun motiu, el més probable és que tu també en siguis una mica responsable, encara que estiguis convençut/da que no. Deixa de pensar que el 100% de la culpa és seva i tot anirà millor.


Després, canvia la teva mentalitat i deixa de pensar que la situació serà horrible. Està clar que tots dos estareu incòmodes, però tenir una actitud positiva t'ajudarà a passar-t'ho molt millor (que és el que tots volem fer en una celebració).

I, finalment, analitza els falls comunicatius que vau tenir l'última vegada i evita'ls. Per exemple, si saps que no t'entens amb aquella persona, intenta comunicar-te de manera eficient i no deixar lloc a cap malinterpretació.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: