Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 27 al 2 de gener

per Redacció, el 27 de desembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
És moment d'explorar els teus sentiments. Pot ser que et trobis més reflexiu/va que de normal en l'amor i que et sorgeixin noves connexions emocionals. Assegura't, però, que ho tens clar abans de comprometre't.

TAURE
Aquests dies la teva vida sentimental serà una mica inestable. Intenta comunicar les teves emocions i necessitats de manera clara per evitar malentesos i busca temps per reflexionar sobre els teus sentiments.

BESSONS
És possible que en els propers dies sentis una major connexió amb algú especial. No tinguis por d'expressar les teves emocions i gaudeix de l'energia romàntica que et rodeja. Sigues autèntic/a i diverteix-te explorant noves experiències amoroses.

CRANC
Aquests dies són perfectes per enfortir la connexió emocional en les teves relacions. Dedica temps a entendre els teus sentiments i comunica't obertament amb la teva parella o persona especial. L'honestedat i l'empatia seran les teves millor aliades.

LLEÓ
El teu encant natural et farà brillar aquests dies. Aprofita per expressar els teus sentiments amb confiança i passió. Mantingues una comunicació oberta i sigues genuí/na en les teves relacions. La sort estarà de la teva part.

VERGE
És possible que aquests dies et sentis una mica reservat/da en l'amor. Obra't una mica més i comparteix els teus sentiments amb la teva parella o algú que t'interessi. No tinguis por a mostrar-te vulnerable.

BALANÇA
Aquests dies intenta profunditzar en els teus llaços amorosos. Gaudeix de moments íntims i busca l'harmonia a les teves relacions. No tinguis por a expressar el teu afecte i amor cap a les persones propers a tu.

ESCORPÍ
La intensitat emocional pot ser molt poderosa aquests dies. Aprofita aquesta energia per aprofundir en les teves relacions. Sigues honest/a sobre els teus sentiments i no tinguis por a expressar els teus desitjos més profunds.

SAGITARI
La teva energia optimista és contagiosa. Gaudeix de la diversió i no et prenguis les coses massa seriosament. Aprofita per compartir moments amb la teva parella o persona especial, t'ho agrairà!

CAPRICORN
Per fi experimentaràs l'estabilitat emocional que tant esperaves. Pren-te temps per reflexionar sobre les teves expectatives en l'amor. Busca la connexió genuïna i aprecia les relacions basades en el respecte i la confiança mútua.

AQUARI
Aquest és un bon moment per explorar noves perspectives en l'amor. Sigues curiós/a i estigues obert/a a experiències diferents. No et limitis i permet-te que l'espontaneïtat sigui part de les teves relacions.

PEIXOS
La teva sensibilitat et permetrà connectar emocionalment amb la teva parella o persona especial. Expressa els teus sentiments de manera autèntica i busca la comprensió mútua a les teves relacions.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: