Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 de desembre

per Redacció, el 22 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Preparat per un dia ple de sorpreses. No et desanimis si reps una mala notícia, perquè podria amagar un cop de sort al darrere. 

TAURE
Avui la comunicació serà la teva millor aliada. Fes servir la teva energia d'avui per comunicar les teves idees. La resposta podria treure't un somriure.

BESSONS
Avui és un dia perfecte per planificar els teus propers passos. Connecta amb els teus objectius més personals i pensa en una estratègia per aconseguir-los.

CRANC
Avui et vindran al cap alguns records del passat que no et fan cap bé. No et preocupis i pren-t'ho com una oportunitat per sanar i deixar anar.

LLEÓ
Avui és un bon moment per reflexionar sobre els teus objectius i el camí que vols seguir. En l'amor, sigues honest amb tu mateix/a sobre el que realment sents. 

VERGE
Avui sentiràs la teva energia està canviant. És un bon dia per reavaluar el teu rumb i fer els ajustos necessaris. Mantingues la ment oberta a noves oportunitats.

BALANÇA
Avui podries sentir-te una mica inestable emocionalment, però no et preocupis, és una oportunitat per aprendre. Una situació desafiant pot ensenyar-te valuoses lliçons.

ESCORPÍ
Avui és un dia ideal per pensar en els teus objectius. Pensa què vols aconseguir i com et vols sentir en un futur, i fes un pla per aconseguir-ho.

SAGITARI
Avui revisa els teus projectes i confia en les teves habilitats. Confia que el teu esforç tindrà la seva recompensa d'aquí molt poc. 

CAPRICORN
Avui la teva connexió mental i espiritual serà forta. És un bon moment per fer una llista amb tots els teus propòsits per l'any vinent. 

AQUARI
Avui et veuràs temptat/da a actuar sense pensar. No tinguis por i llança't a allò que creus que et farà feliç. Connecta amb tu mateix/a i gaudeix de la vida.

PEIXOS
Avui accepta els teus pensaments i sentiments. No tinguis por a les sorpreses que estan per venir perquè podrien ajudar-te a guanyar confiança i autoestima.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: