Logotip de Adolescents.cat

En què es va inspirar Triquell per escriure "FUMS!"?

per Redacció, el 21 de desembre de 2023 a les 10:30
Triquell ha llançat la cançó "FUMS!", un avançament del seu proper EP que veurà la llum a principis de gener.

Aquesta cançó neix d'una etapa vital de Triquell, que durant uns mesos va compartir pis al barri de Gràcia de Barcelona i l'experiència no va resultar com esperava.


"Van ser mesos d'ansietat, de tenir la sensació d'estar en un ambient marcat per la comparació constant. Vaig conèixer moltíssimes persones, molta gent va passar per la meva vida... però la majoria de manera efímera i sense un impacte real", confessa l'artista.

Durant un temps, Triquell va perdre la seva pròpia identitat, veient com a la gran ciutat tothom corre una cursa de fons carregada de competència. D'aquí el títol de "FUMS!", un fum metafòric, carregat de promeses que mai s'arriben a convertir en realitat, de suggestions i intercanvis comercials basats en l'interès més egoista.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: