Logotip de Adolescents.cat

L'estranya pràctica de mindfulness que et farà més feliç

per Redacció, el 10 de maig de 2024 a les 10:00
Si penses en pràctiques estranyes de mindfulness, probablement et vindrà al cap la gent que abraça arbres. Però sabies que també hi ha persones que abracen vaques?

Tot apunta que aquesta tendència va sorgir a les àrees rurals dels Països Baixos i a poc a poc s'ha anat estenent per Europa. Segons explica Katherine Compitus, professora del NYU Silver School of Social Work, "a mesura que un s'involucra en l'acte de tocar, acariciar o, fins i tot, apropar-se a aquests animals tranquils, el cos respon alliberant oxitocina".


Sembla que els moviments pausats de les vaques fomenta un estat d'atenció plena capaç de fer-te feliç i de fer fora tot el teu estrès. A més, l'experta assegura que l'abraçada d'una vaca pot contribuir a la cura emocional de tot aquell qui està passant per un mal moment.

Com pots abraçar una vaca? Doncs el més correcte seria que et posis en contacte amb algun refugi d'animals i els hi expliquis en què consisteix aquesta teràpia. Et podrien demanar una donació voluntària, però recorda que mantenir un refugi sense ànim de lucre no és fàcil.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: