Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de desembre

per Redacció, el 21 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui preparat per ensenyar a una persona que estimes molt la teva tècnica per sentir-te millor. Tindràs l'oportunitat d'inspirar-la i ajudar-la a superar un moment difícil. No tinguis por a donar-li els teus millors consells.

TAURE
Avui hauràs d'enfrontar-te a un canvi que no esperaves. No t'espantis si surten sorpreses inesperades, perquè tindran un impacte positiu a la teva vida. Estàs més que preparat/da per afrontar aquests canvis.

BESSONS
Avui et sentiràs una mica irritable, però cuida les teves paraules. Evita discussions i allibera aquesta mala energia a través de l'exercici o la meditació. Respira i calma't. Si ho necessites, surt a passejar i escampar la boira.

CRANC
Avui sentiràs que no has aconseguit tot el que t'havies proposat aquest any. No et desanimis i recorda que encara tens uns dies més per apropar-te als teus desitjos i objectius. No t'exigeixis més del compte i descansa.

LLEÓ
Avui hauràs de controlar les teves emocions i expressar-les de manera calmada. No deixis que la teva impulsivitat pugui amb tu i gestiona la situació de la millor manera que saps. Obra't a les persones que t'envolten.

VERGE
Avui és un bon dia per revisar i canviar els teus patrons de comportament. Reconeix els teus errors i estigues obert a noves perspectives. Sigues honest/a amb tu mateix/a i accepta que tots som humans i ens podem equivocar.

BALANÇA
Avui profunditza en les teves relacions de confiança. Mantingues la ment i el cor obert a la gent que t'envolta i les seves aportacions. Qui menys t'esperes es convertirà en una persona imprescindible a la teva vida.

ESCORPÍ
Avui tingues molt presents els teus desitjos. Traça un camí que et faci apropar a ells i confia en tu mateix/a. Tot l'esforç que has fet et serà recompensat d'aquí molt poc. No perdis l'esperança i confia.

SAGITARI
Avui aprofita el teu esperit aventurer i optimista per començar un hobby nou. Fa temps que et sents estancat/da, com si et faltes alguna cosa per sentir-te complet. Atreveix-te a provar i queda't on siguis feliç.

CAPRICORN
Avui la teva energia es troba en un molt bon moment. Aprofita per rodejar-te de les persones que estimes i també per ampliar el teu cercle d'amistats. El teu magnetisme atraurà coses molt bones a la teva vida.

AQUARI
Avui preparat per canvis imprevistos. Et sentiràs una mica nostàlgic/a en pensar en tot el que vindrà i en el que això suposa, però mira endavant. La nostàlgia et reafirma que vas ser feliç, i això és senyal que vas per bon camí.

PEIXOS
Avui et serà molt fàcil comunicar les teves emocions. Aprofita per expressar com et sents a la teva parella i a la gent que t'envolta. Fa temps que t'estàs guardant moltes coses, i és hora de treure-les i descansar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: