Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 20 al 26 de desembre

per Redacció, el 20 de desembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquests dies l'amor serà com una muntanya russa: alguns dies seran emocionants i d'altres una mica més tranquils. No et preocupis, és part de la diversió. Mantingues l'espurna i gaudeix del viatge.

TAURE
Tindràs moments intensos i apassionats. Aprofita per connectar amb el teu costat romàntic i gaudir d'una perspectiva de l'amor que fins ara no coneixies.

BESSONS
El teu magnetisme està a l'alça aquesta setmana. Atraus a tothom qui passa pel teu costat. És un moment perfecte per experimentar i descobrir què vols. No tinguis por a fer el primer pas.

CRANC
L'amor pot ser una mica desafiant aquests dies. No et preocupis si sents que les teves emocions van i venen. Dona't temps per entendre el que realment desitges.

LLEÓ
L'amor està a l'aire. No et sorprenguis si et trobes rodejat/da d'admiradors. T'encanta ser el centre d'atenció i aquesta setmana ho seràs. Gaudeix del moment, però amb responsabilitat afectiva.

VERGE
És possible que et trobis una mica reservat/da en l'amor aquesta setmana. No et preocupis, a vegades és bo prendre's un temps per un mateix. No t'esforcis a sentir una cosa que no és així.

BALANÇA
Aquesta setmana viuràs l'amor com una muntanya russa: ple d'alts i baixos. No t'espantis i les teves emocions fluctuen. Busca l'estabilitat en tu mateix/a abans de buscar-la en altres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana et sentiràs segur/a i confiat/da en l'amor. Aprofita aquesta energia per expressar els teus sentiments. Podries trobar una connexió especial amb algú.

SAGITARI
En l'amor, no et posis límits i explora noves possibilitats. No tinguis por a connectar amb persones que comparteixen la teva energia i gaudeix de l'aventura.

CAPRICORN
L'amor podria presentar-se de manera inesperada aquesta setmana. Mantingués la ment oberta i el cor receptiu. Podries sorprendre't.

AQUARI
Aquests dies, experimentaràs l'amor a través de converses profundes i moments íntims. Aprofita per connectar-te a un nivell més profund amb la teva parella o algú especial.

PEIXOS
La teva sensibilitat estarà a flor de pell. No tinguis por a mostrar el teu costat més emotiu. La teva vulnerabilitat pot enfortir els teus llaços afectius.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: