Logotip de Adolescents.cat

Senyals que indiquen que està interessat/da en tu

per Redacció, el 15 de maig de 2024 a les 21:00
Dubtar sobre si t'està tirant la canya o si simplement està sent simpàtic/a amb tu, és el més normal del món. Però no pateixis perquè et venim a compartir uns senyals que, segons expliquen des de la revista digital BestLife, indiquen que una persona se sent atreta cap a tu.

Posar la mà sobre la teva cama


Si se sent prou còmode per a col·locar la seva mà sobre el teu genoll, el més probable és que senti atret/a cap a tu. És una manera subtil de buscar contacte. Recorda que si no és recíproc, estàs en tot el teu dret de marcar límits i demanar que no et toqui.

Inclinar el cap


Pot sonar estrany, però està comprovat que inclinar el cap és una manera inconscient de demostrar que et sents còmode amb algú. A més, és un gest que impacta positivament a qui el rep.

Tocar la teva roba


Tocar la roba també és una manera subtil d'establir contacte. És possible que ho faci amb l'excusa de treure't una mica de pols acumulat, o que ho faci en forma de simple carícia.

Obrir els ulls i mossegar-se els llavis


Aquest és probablement el senyal més evident, no el passis per alt!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: