Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 19 de desembre

per Redacció, el 19 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un dia ideal per connectar amb les ferides del passat. Intenta identificar què és el que et fa tant de mal i per què. No tinguis por a mirar de front totes les teves ferides i accepta tota ajuda. 

TAURE
Avui és possible que connectis amb algun trauma del passat. Accepta les ferides i aprèn a seguir endavant. No et prenguis la vida massa seriosament, que només són dos dies!

BESSONS
Avui comunica les teves emocions sense por. És important parlar les coses i deixar clar com et sents, abans que sigui massa tard. Si hi ha alguna cosa que et preocupa, fes-li saber a l'altra persona.

CRANC
Avui hauràs de ser madur/a i conseqüent amb les teves emocions. Si hi ha una cosa que no t'acaba de convèncer i et fa sentir incòmode, diga-ho. No t'ho guardis o les coses es complicaran.

LLEÓ
Avui és un dia per somiar alt. Si sents que els límits t'atabalen, allunya't una mica d'ells. Permet-te gaudir una mica de la vida, sense oblidar els teus objectius i responsabilitats.

VERGE
Avui és un dia per expressar els teus desitjos més profunds i fer-los realitat. Estableix-te una rutina que t'ajudi a apropar-te als teus objectius i no perdis mai l'esperança.

BALANÇA
Avui podrien trucar a la teva porta ferides passades. És hora de sanar-les i de passar pàgina. Dedica temps a la introspecció i busca la manera d'acceptar i curar tot el mal que portes acumulat.

ESCORPÍ
Avui és un bon dia per afrontar els traumes del passat. Per molt que tinguis ganes de fer-ho i que sigui molt més fàcil ignorar-los, tard o d'hora els hi hauràs de plantar cara. Treu la teva valentia i demana ajuda si la necessites.

SAGITARI
Avui aconseguiràs mirar el futur amb optimisme i energia. Mantingués els peus a terra, però no deixis mai de somiar. Cada vegada estàs més a prop de complir els teus somnis.

CAPRICORN
Avui aprofita la teva energia per afrontar qualsevol tensió que es presenti en el dia. És possible que t'hagis d'adaptar a un canvi de plans inesperat. Pren-t'ho amb filosofia i tot sortirà bé.

AQUARI
Avui no t'oblidis de passar temps amb la teva parella i els teus éssers estimats. És possible que et sentis amb els ànims més baixos que de normal, però recorda que hi ha molta gent que t'estima i que està disposada a donar-te el seu suport.

PEIXOS
Avui et veuràs obligat/da a ordenar les teves emocions. Fa dies que les tens una mica descontrolades, i és hora de solucionar-ho. Passa temps amb tu mateix/a i recarrega energies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: