Logotip de Adolescents.cat

És hora de bloquejar el teu ex?

per Redacció, el 24 de juny de 2024 a les 12:00
Superar una ruptura no és gens fàcil, i és per això que moltes exparelles decideixen eliminar-se i bloquejar-se a les xarxes socials.

Fer-ho o no, és decisió teva. Un dels motius pels quals se sol bloquejar a l'altra persona és per poder passar pàgina més fàcilment. Si cada cop que veus una foto, una story, un like o un comentari de la teva exparella et sents malament, és possible que necessitis bloquejar-la durant un temps.


Un altre motiu més que suficient per bloquejar-la és rebre constantment missatges seus tot i haver-li deixat clar que necessites espai. Si no respecta els teus límits i busca maneres d'apropar-se a tu digitalment, és moment de bloquejar el seu perfil. Que no et faci pena, la teva salut mental va primer.

Si no ets capaç de fer aquest pas sense donar una explicació, pots enviar-li un missatge abans explicant-li els motius pels quals has decidit bloquejar-la. Això sí, no esperis la resposta i bloqueja immediatament.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: