Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 18 al 24 de desembre

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana sentiràs nostàlgia, però no t'atabalis. Concentra't en el present i pren decisions intel·ligents pel futur. És moment de seguir endavant i aprendre de les teves eleccions passades. Dia de la sort: dimecres.

TAURE
Deixa de centrar-te en els altres i concentra't en tu. Aprèn la valuosa elecció de què ets l'única persona que prendrà decisions per tu. Aquesta setmana és clau per començar a treballar en el teu propi benestar. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Aquesta setmana necessitaràs suport emocional. No dubtis a apropar-te a aquelles persones que et comprenen. Si necessites una abraçada, demana-la. Connecta amb aquelles que t'entenen i et recolzen. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
És temps de mirar dins teu i deixar d'ocultar les teves emocions. Alliberat de la teva cuirassa emocional. Mostrar la teva veritable essència enfortirà el teu amor propi i les teves relacions. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
No et pressionis tant per estar bé. Aquesta setmana no tinguis por a mostrar el teu costat més humà i vulnerable. Mostrar la teva vulnerabilitat et pot sorprendre gratament. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Has estat treballant en silenci i és hora de revelar els teus assoliments al món. Tot i que tinguis ganes de compartir tots els teus èxits, espera una mica abans de fer-ho. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana intenta desfogar-te abans d'explotar. Dedica't temps i allibera aquestes emocions que guardes dins. Plorar una mica t'ajudarà a seguir endavant. Dia de la sort: dimarts.

ESCORPÍ
Aquests dies experimentaràs canvis. Adapta't a tot el que la vida té preparat per a tu. Cada canvi porta noves lliçons i oportunitats de creixement. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana estarà plena de novetats i reptes. Tot i que al principi et pugui semblar atabalador, intenta calmar-te i gaudir del moment. Estàs en un moment molt inspirador, aprofita-ho! Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
Evita situacions que afectin la teva salut mental. A vegades, la teva determinació pot cegar-te. No dubtis a retirar-te si no veus el mateix interès que tu hi poses. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
No permetis que juguin amb els teus sentiments. Estàs a punt de descobrir certes veritats que et poden fer mal. Si sents que algú no mereix la teva confiança, no dubtis a allunyar-te. Dia de la sort: dimarts

PEIXOS
No t'avancis al 2024 sense gaudir del present. Fes una llista de coses que t'agradaria fer abans que acabi l'any i passa a l'acció. El temps passa volant, no el desaprofitis. Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: