Logotip de Adolescents.cat

Julieta és la primera artista en actuar en català a la Gallery Sessions

per Redacció, el 15 de desembre de 2023 a les 11:00
Julieta ha estat la primera artista a participar a la Gallery Sessions amb una cançó en català.

El passat dimecres a les 9 del vespre va interpretar Lokura, una nova cançó que ha fet amb Grauu, productor de Soto Asa i altres figures de la música catalana.


Actualment, la seva actuació ja ha superat les 21.000 reproduccions a YouTube i segueix pujant. Per aquest canal hi han passat artistes com Young Miko, Maria Becerra, Morad o Rigoberta Bandini, però Julieta ha estat la primera a fer-ho en català.

L'artista s'ha convertit en tot un referent i ahir va acabar la seva gira a la Sala Apolo amb totes les entrades venudes.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: