Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de desembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Té uns ulls preciosos, és suuuper guapa i molt atractiva. Una super fan de la Mushkaa i avui ha vingut a me casaaa.

Noia, 13 anys
Ets un noi alt i moreno i molt guapo. Fa un temps estava obsessionada amb tu i crec que ho saps, però és que ara ho torno a estar...

Noi, 17 anys
Bueno aquí estic, només és per dir-te que m'atraus molt com a persona. Només fa una setmana que parlem, però he sentit que hi ha connexió. Ets de Manresa i 2,5 anys més petita que jo. El teu nom comença per M i el meu per E.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer per Snapchat i el mateix dia vam començar a parlar per insta, ja portem 3 mesos parlant i no sé perquè, però he anat desenvolupant uns sentiments per tu i crec que tu també per mi, però no els demostrem. Tant de bo algun dia puguem arribar a veure'ns i arribar a ser més que amics. H.

Noia, 16 anys
T'estic donant tot tipus d'indirectes i no enganxes cap, per molt contacte visual que fem cada dia.

Noi, 14 anys
Em portes agradant des de fa 5 anys. Em vaig declarar a la quarantena i em vas dir que no. Al cap de 2 anys vaig sentir que la meva mirada et feia "por", et vaig escriure sobre això i no em vas contestar. Em vaig tallar els cabells per canviar d'etapa. Però el destí ens va ajuntar altre cop. Vull dir-te que encara m'agrades, ja sé que tens 28 anys, però l'edat és només un número.

Noia, 15 anys
Vas a la mateixa classe que jo, de fet seus al meu costat, des de l'any passat que som amics, bueno si més no, riem molt junts. El que passa és que ara estàs sortint en secret amb una molt bona amiga teva i a mi em fa una mica d'enveja. Ella té dubtes, tu en canvi ho tens claríssim. Jo estic intentant fer-te adonar que no estaràs bé amb ella encara que també vull el millor per tu i si a tu t'agrada aquella amiga ho respectaré.
No sé què fer, perquè també tires moltes indirectes cap a mi. Sigues més clar😶
😘😘😘

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: