Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de desembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 24 anys
Cada vegada que et veig, em fas una mirada que m'enamora. Hem sigut amics durant molt temps, m'agrada passar temps amb tu...

Noia, 19 anys
Fa un any que ens vam conèixer en un campament, la primera vegada que et vaig veure va ser una cosa molt rara, vaig sentir una cosa diferent en tu, ja que ets menor que jo. Durant el campament d'enguany vam tenir moments molt íntims, on tu i jo vam tenir experiències tot sol i són inoblidables. Després de passar mig estiu amb tu, et vas convertir en el meu crush, pel fet que moltes vegades dubto si realment ets la meva crush o només un mirall on m'aclareix les coses que tinc endavant.

Noia, 15 anys
Ja fa temps que tinc alguna cosa amb tu, però mai ho hem arribat a fer oficial, ja que mai has vingut a la meva ciutat. No t'ho he dit mai, però m'encantaria que sortíssim, ja que t'estimo molt (i ja ho saps). Vivim a ciutats diferents i mai he arribat a entendre com van passar les coses tan ràpid.
Pd: m'enrecordo que et vaig dir que volia un anell i que volia que me'l regalessis tu. M'encantaria, però no ho deia molt seriosament. No diré inicials, ja que de moment és tot un secret, però sé que tu normalment llegeixes les indirectes, així que suposo que sabràs que aquesta va dirigida a tu.

Noi, 19 anys
Tant de bo poguéssim intentar-ho... trobo a faltar parlar amb tu. El teu nom comença per la C i el meu per la A. Estudies dret a la UPF. Tant de bo poguéssim tirar el temps enrere i dir el que pensava. Si llegeixes això, escriu-me si us plau, crec que tot sortirà bé.

Noi, 19 anys
Vas un curs més endavant, a poc a poc et vaig parlant, ja que tinc molta vergonya. Des del primer dia que et vaig veure em vaig fixar en tu.

Noia, 14 anys
Ens coneixem de tota la vida, em portes agradant des de sisè de primària i tu ja ho sospitaves perquè jo no sé dissimular, amb els anys he anat millorant la tècnica d'ocultar-t'ho, però cada cop m'agrades més. Ets un noi alt, moreno i ets guapíssim. Sempre m'he imaginat un futur amb tu (espero que sigui proper) i tant de bo algun dia et fixis en mi. M'agrada tantíssim com parles a la gent, com mires a la gent... em portes boja, però crec que hi ha una noia que li agradés moltíssim i vol lio amb tu. No sé si dir-te alguna cosa o no. El meu nom té una r.

Noia, 16 anys
Fa temps que estic darrere teu i tu ho saps. Hi ha vegades que sembla que tu també estàs darrere meu, però n'hi ha d'altres que no ho tinc tan clar. M'agrades molt, però em fa por confessar-t'ho per si no sents el mateix, a més, les dues hem sortit de relacions i entenc que ens pugui fer por, però amb tu m'arriscaria de nou. Vull que sàpigues que quan m'escrius em fas molt feliç i que el teu somriure és el més bonic del món. Pd: anem al mateix equip, però només ens veiem divendres i findes ;)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: