Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: del 16 al 17 de desembre

per Redacció, el 16 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tindràs un cap de setmana ple d'energia. Podries sentir-te inspirat/da per iniciar una cosa nova o embarcar-te en una aventura emocionant. Les activitats a l'aire lliure seran la millor opció. Prepara't per conèixer gent fascinant. Moment de la sort: dissabte a la nit.

TAURE
Aquest cap de setmana serà tranquil, així que aprofita per descansar i dedicar temps al teu passatemps preferit. Serà un bon moment per reflexionar i recarregar energies. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana socialitzaràs més del que esperaves. Accepta totes les sortides amb els amics i gaudeix de les converses que es donaran. T'ajudarà a enfortir els teus llaços i conèixer més a les persones que t'envolten. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

CRANC
Aquest cap de setmana aprofita per relaxar-te i passar temps de qualitat amb la teva família. Organitza algun pla que et faci il·lusió, com cuinar una recepta o mirar una pel·lícula. També aprofita per passar temps sol/a gaudint de la teva pròpia companyia. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana diverteix-te al màxim. No et perdis cap esdeveniment social, perquè t'oferirà l'oportunitat de brillar i ser el centre d'atenció, com a tu t'agrada. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana intenta organitzar-te i relaxar-te. Tindràs temps suficient per planificar la setmana, així que no t'atabalis. Organitza també una sortida per desconnectar. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana serà tranquil. Pots dedicar temps a amics i familiars. Prova d'organitzar alguna sortida cultural o a algun lloc que et faci il·lusió. Estàs en un molt bon moment per connectar amb les teves passions, així que aprofita! Moment de la sort: diumenge a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana explora les teves passions. Ves a llocs nous o prova noves activitats. No perdis l'oportunitat de conèixer persones amb els mateixos interessos que tu. Moment de la sort: dissabte al matí.

SAGITARI
Aquest cap de setmana t'esperen moltes aventures. Explora nous llocs, viu experiències emocionants o simplement fes alguna cosa fora del comú. Podries trobar una connexió especial amb algú. Moment de la sort: diumenge a la nit. 

CAPRICORN
Aquest cap de setmana centra't en els teus objectius. Fes alguna activitat que t'ajudi a apropar-te als teus somnis. No perdis l'esperança i confia en tu mateix/a. Moment de la sort: diumenge al matí.

AQUARI
Aquest cap de setmana viu el moment i gaudeix de sortides improvisades. És possible que coneguis una persona que serà molt especial a la teva vida. Sigués autèntic/a i connecta amb la teva originalitat. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Aquest cap de setmana dedica temps a activitats que t'aportin calma i benestar. Aprofita per connectar amb tu mateix/a i gaudir de moments de tranquil·litat. Moment de la sort: diumenge al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: