Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 13 al 19 de desembre

per Redacció, el 13 de desembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana podries sentir-te més atret/a cap a algú especial a la teva vida. Sigues valent/a i expressa obertament els teus sentiments. No tinguis por de fer el primer pas, ja que pot ser que la persona que et crida l'atenció estigui esperant que ho facis.

TAURE
Estimar-se a un mateix és la clau per atraure l'amor a la teva vida. Dedica temps a cultivar la teva pròpia felicitat i benestar. Aquesta setmana, pot ser un moment ideal per fer una activitat que t'agradi, sigui sol/a o amb amics. Estaràs més atractiu/va quan irradiïs confiança i satisfacció personal.

BESSONS
La comunicació serà fonamental per a les teves relacions aquesta setmana. Assegura't de compartir obertament els teus pensaments i sentiments amb la persona que t'interessa. Escolta amb cura el que té a dir i mostra interès sincer en les seves passions i interessos.

CRANC
La teva sensibilitat i empatia et portaran a connectar més profundament amb la teva parella o aquella persona especial. Mostra el teu suport i amor incondicional aquesta setmana. Un gest sincer d'afecte pot tenir un gran impacte en la teva vida amorosa.

LLEÓ
Deixa que el teu costat juganer i alegre brilli en les teves interaccions romàntiques aquesta setmana. Organitza alguna activitat divertida o una cita emocionant per sorprendre la teva parella. Mostra el teu entusiasme i passió, i aconseguiràs una connexió romàntica més profunda.

VERGE
Aquesta setmana cuida dels detalls i demostra el teu amor a través de petits gestos. Tingues presents els desitjos i les necessitats de la teva parella. Troba maneres de mostrar el teu suport i dedicació en les petites coses quotidianes, i el teu amor s'enfortirà.

BALANÇA
Mantingues l'equilibri i l'harmonia en la teva vida amorosa aquesta setmana. Fes un esforç per entendre els punts de vista de la teva parella i treballeu junts per trobar solucions que us satisfacin a tots dos. L'empatia serà clau per a una relació exitosa.

ESCORPÍ
Explora la teva passió i profunditat emocional en les teves interaccions amoroses aquesta setmana. Connecta amb la teva intensitat interior i expressa obertament els teus desitjos i sentiments. No tinguis por d'explorar noves emocions i connexions profundes.

SAGITARI
Abraça la teva llibertat en la teva vida amorosa aquesta setmana. Organitza una escapada romàntica o una activitat excitant amb la teva parella. La diversió i l'emoció us ajudaran a reforçar el vostre vincle i a crear records inoblidables junts.

CAPRICORN
La confiança i l'estabilitat seran fonamentals per a la teva vida amorosa aquesta setmana. Treballa per crear una base sòlida i segura per a la teva relació. Mostra a la teva parella que pot comptar amb tu en tot moment i que ets un suport fiable.

AQUARI
Expressa la teva autenticitat i originalitat en les teves relacions amoroses aquesta setmana. Estigues obert/a a noves experiències i idees que puguin enriquir la vostra connexió. Permet-te ser tu mateix/a i anima la teva parella a fer el mateix, creant així una relació basada en l'autenticitat i el respecte mutu.

PEIXOS
Connecta amb la teva intuïció i sensibilitat en les teves interaccions amoroses aquesta setmana. Escolta els teus instints i permet-te connectar amb les emocions més profundes. Estigues obert/a a la comprensió i el suport emocional mutu, i la teva vida amorosa serà una font de pau i bellesa.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: