Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 9 i 10 de desembre

per Redacció, el 9 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La teva energia està en un bon moment, així que aprofita aquest cap de setmana per fer alguna cosa que realment t'agradi. No et preocupis pel que pensaran els altres i concentra't a passar-ho bé amb els teus amics més propers. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana fes alguna cosa especial amb la teva parella o amb aquella persona especial que tant t'agrada. Deixa de banda les preocupacions, i fes que les coses flueixin naturalment. És un bon moment per relaxar-te i gaudir dels petits moments de la vida. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BESSONS
Aquest cap de setmana surt de la teva zona de confort i prova coses noves. Coneixeràs a persones molt interessants que es podran convertir en éssers molt importants a la teva vida. No desaprofitis l'oportunitat quedant-te a casa. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Aquest cap de setmana necessites descansar. Queda't a casa amb la família o la parella i desconnecta de les preocupacions del dia a dia. Pots aprofitar per fer una recepta o simplement per mirar aquella sèrie que fa temps que tens a la teva llista. Moment de la sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
Aquest cap de setmana necessites passar temps amb una persona molt especial amb qui fa dies que estàs una mica distant. Planeja un pla divertit que us faci connectar de nou i demostra-li com d'important és per a tu. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana aprofita per posar-te al dia amb totes les tasques que tens pendents. Recorda, però, que també és molt important desconnectar, així que no t'oblidis de treure una estona per quedar amb els amics o la teva parella. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana no tinguis por de prendre decisions importants. Hi ha una qüestió que fa temps que estàs posposant, però ha arribat el moment de fer-li front. Confia en la teva intuïció i segueix el teu cor. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana dedica't temps a tu mateix/a. Necessites deixar anar les tensions emocionals que fa dies que arrossegues. Fes una mica de meditació o participa en activitats que t'ajudin a connectar la teva ment i el teu cos. Moment de la sort: diumenge al matí.

SAGITARI
Aquest cap de setmana hauràs de fer front a un malentès amb una persona que estimes molt. No siguis orgullós/a i accepta que t'has equivocat. No t'arrisquis a perdre una persona tan important per aquesta ximpleria. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana desconnecta i gaudeix dels petits plaers de la vida. Organitza una quedada a la teva pastisseria preferida o una sortida lúdica amb els teus amics. Desconnecta la ment i recarrega energies. Moment de la sort: diumenge al matí.

AQUARI
Aquest cap de setmana serà molt intens, però necessites organitzar i avançar en totes les tasques que tens pendents. Ara mateix et pot semblar una tortura, però després ho agrairàs. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Aquest cap de setmana rodejat de les persones que estimes. És el que necessites per acabar de sentir-te bé amb tu mateix/a. Deixa que la teva part més creativa surti a la llum i organitza una activitat divertida per desconnectar i passar-t'ho bé. Moment de la sort: dissabte a la tarda.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: