Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de desembre

per Redacció, el 7 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui podries assabentar-te que un pla que tenies al cap quedarà cancel·lat o ajornat. No et posis de mal humor i mantingues la il·lusió. Les coses no sempre surten com un/a espera, i no per això has d'estar trist/a!

TAURE
No pots evitar sentir-te nostàlgic/a pensant en temps passat. Intenta evadir la teva ment fent activitats que et facin fluir com podria ser pintar o llegir. Dedica temps al descans, tant físic com mental, i ves entrant en el mood nadalenc que tant t'agrada!

BESSONS
Si avui algú et proposa un pla, no dubtis a dir que sí! La sort està de part teva i qualsevol experiència pot ser una oportunitat per rebre coses bones. No tinguis por a provar coses noves i gaudeix de la vida, que són dos dies!

CRANC
Fa temps que tens un objectiu en ment, però no estàs fent res per aconseguir-lo. Si realment ho desitges, t'has de començar a moure i esforçar-te. Les coses no cauen del cel, i menys una com aquesta. No et desanimis ni t'atabalis, fes-ho a poc a poc, però fes-ho!

LLEÓ
Avui podries experimentar un malentès amb una persona. No t'ho prenguis com una cosa personal i intenta parlar amb ella. De vegades dones una impressió equivocada, i cal que ho aclareixis si no vols més problemes.

VERGE
Avui la sort estarà de la teva part i totes les decisions que prenguis et faran bé. Això sí, no et confiïs i recorda que sense esforçar-te, no aniràs enlloc. Tingues molt presents les teves obligacions i no et desviïs del camí.

BALANÇA
Sempre has preferit una veritat que fa mal abans que una mentida, i avui et tocarà a tu dir una veritat que preferiries ocultar. No t'agrada ferir a les persones que estimes, però saps que no és culpa teva i que saber la veritat li farà bé. És el millor que pots fer per ell/a.

ESCORPÍ
No tinguis por a equivocar-te i lluita pels teus somnis. Què és el pitjor que pot passar? Si no ho intentes no ho aconseguiràs mai. Traça un pla que et faci sentir segur/a i no perdis l'esperança. No serà fàcil, però valdrà la pena!

SAGITARI
Sols dir les coses sense pensar-les dues vegades, i això avui et podria portar problemes. Una persona del teu entorn se sentirà ofesa, per les teves paraules, i hauràs de disculpar-te com més aviat millor. Comença a controlar les teves paraules si no vols tenir més problemes.

CAPRICORN
Avui ho tens tot a favor teu per viure una experiència inoblidable. Et trobaràs amb una persona que tindrà una gran influència positiva a la teva vida i el teu futur. Estigues molt atent/a perquè te la pots trobar a qualsevol lloc. No la deixis escapar!

AQUARI
Comença a planificar què vols pel teu futur i com pretens aconseguir-ho. No passa res si no tens clar com fer-ho, però és important que tinguis una idea sobre quin camí vols triar. Rodeja't de persones que et facin créixer com a persona i aprèn d'elles.

PEIXOS
Estàs cansat/da de sentir que res del que et proposes surt bé. Avui intenta canviar d'estratègia i confiar més en els teus propis mètodes. Deixa de seguir els consells de persones alienes i dona el millor de tu mateix/a.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: