Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 5 de desembre

per Redacció, el 5 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui pren-te temps per reflexionar abans d'actuar. Estàs en un moment molt important de la teva vida on una petita decisió pot canviar per complet el teu futur. En l'amor, és hora de considerar seriosament els teus sentiments i prendre una decisió.

TAURE
Si les coses no surten com esperaves, no et desanimis. Evita fer-te càrrec de coses que no són la teva responsabilitat i centra't en tu i les teves necessitats. Recolza en la teva persona especial i veuràs com tot surt millor.

BESSONS
Si sents que la teva vida està prenent una direcció que no t'agrada, para i pren un altre camí. Prioritza els teus objectius i evita anar sense rumb. Estigues preparat/da, perquè la teva sort en l'amor podria canviar aviat.

CRANC
Si comets un error, accepta't sense drames. Tots la caguem de vegades i no passa res. Intenta estar més concentrat/da en allò que fas i tot anirà millor. En l'amor, trenca la rutina i sorprèn a la persona que estimes.

LLEÓ
Una de les teves amistats s'està distanciant molt de tu i tens por de perdre-la. Intenta parlar amb ella i, si veus que no fa res al respecte, allunya't. Si no vols estar al teu costat, no la pots obligar. Passa temps amb la gent que realment t'estima i fes plans per ampliar el teu cercle d'amics.

VERGE
Avui podria arribar-te una oportunitat molt important, així que no et despistis ni un segon. Renova els teus coneixements i obra't a noves experiències. Vigila perquè una decisió podria posar en perill la teva relació.

BALANÇA
Ves amb molt de compte perquè una persona del teu entorn t'intentarà trair. Recorda que no tothom és de fiar i que no has de donar la teva confiança a qualsevol persona. Intenta que això no t'afecti en la teva vida sentimental.

ESCORPÍ
Avui intenta prendre't un respir i centra't en el teu benestar. No tinguis por a rebutjar un pla si el que et demana el cos és descansar. Pensa en alguna activitat relaxant que et vingui de gust fer. Demà et sentiràs molt millor i estaràs més animat/da. 

SAGITARI
Surt i gaudeix amb les teves amistats. T'estàs esforçant molt per complir amb tots els objectius que et poses, i t'anirà molt bé desconnectar una mica. Això sí, organitza't de manera que siguis capaç de complir amb totes les teves responsabilitats.

CAPRICORN
Focalitza't en les coses importants i deixa de banda drames innecessaris. Una persona del teu entorn intentarà crear mal rotllo entre vosaltres. No facis cas. En l'amor, passa temps amb aquella persona especial, però no t'oblidis de les teves obligacions!

AQUARI
Avui desconfia de tothom, perquè una persona intentarà fer-te mal. No revelis cap secret i no diguis res que pugui jugar en contra teva. Intenta desconnectar i fer plans que no impliquin la presència de ningú més.

PEIXOS
Sigues realista i no et deixis endur per la teva imaginació. És important que toquis de peus a terra i que siguis conscient de tot el que vindrà en els pròxims dies. Si ho necessites, passa temps amb la persona que estimes i desconnecta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: