Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de desembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Ets un any més jove que jo, ets un noi alt molt guapo, i tens uns ulls verds preciosos. Tot i que anem al mateix insti, ens vam conèixer a l'estiu per amics en comú. Jo al principi estava molt confosa, perquè mai abans havia sentit el que sentia per tu, i no sabia ben bé com actuar en aquella situació. Van passar els dies i vaig pensar que se'm passaria, però tot el contrari, cada vegada sentia més i més per tu. Actualment sortim, però tinc una por abismal que marxis de la meva vida o que trobis a una nena que et faci més feliç.

Noia, 17 anys
Fa temps que sé que t'agrado i tu a mi també, però no ho mostro tant. Segurament no llegiràs això, però almenys ho puc dir aquí. M'agrades molt, però sóc incapaç de declarar-me per motius del passat, i crec que no et faré bé, sóc complicada, per tant poder és el millor. Suposo que tot quedarà en un "i què hagués passat si...?".

Noia, 15 anys
Anem a la mateixa classe des de l'any passat, i ja fa una mica que m'agrades. Ets amable amb mi i tinc la sensació que tens un bon cor. Tens els ulls clars i precisos... I m'encanten. No crec que el sentiment sigui mutu, i tampoc crec que ho vegis, però aquí ho deixo...

Noia, 14 anys
Ens vam conèixer a unes colònies d'estiu aquest estiu. Però després quan vam marxar de les colònies em vas obrir, i vam començar a parlar un munt. Ara no parlem tan perquè tenim horaris diferents. El teu nom porta una P. Jo, tinc el cabell ondulat, i moreno i ros.

Noi, 15 anys
M'agrades molt, et vaig conèixer a un hotel a Platja d'Aro. No vam parlar, però vaig sentir que ets d'Olot. Ets rossa amb metxes i ets molt guapa... crec que el teu nom comença per F i ens vam llençar moltes mirades... Tant de bo sapigués el teu insta.

Noia, 14 anys
Ets cosí de la meva amiga, ella m'ha dit que a ella no li molestaria si tu i jo tinguéssim alguna cosa, no crec que et molí, però t'ho dic per aquí. Un dia vam anar a sopar i tu estaves al bar dels pares de la meva amiga i crec que vas mirar. Espero que vegis això i si ho veus parlem per on sigui, fa poc et vaig enviar sol·licitud a l'Instagram i no me la vas retornar. El meu cosí es diu Ricard i em sembla que heu parlat més d'un cop.

Noia, 18 anys
Ets un amic d'una amiga meva de la uni. Soc morena, ni molt alta ni molt baixa. Em treies un cap aprox. Em vas semblar molt mono. Ens vam conèixer un finde que vaig pujar al teu poble perquè feien un festival. Dubto molt que vegis això, però bueno solament dir-te que eres molt majo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: