Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 636]

per Redacció, el 9 de desembre de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Fa uns anys per la diada de l'11 de setembre vaig quedar amb una noia que ens liavem. Tornant dels concerts ens vam posar molt catxondes i vam entrar en un portal que estava obert, vam entrar a l'ascensor i ho vam fer allà dins. Va ser bestial el morbo.

Noia, 16 anys
Un dia vaig quedar un noi amb qui ja m'havia liat per dinar. Després de dinar vam anar a parc i allà vam seure a uns bancs a sota dels arbres. Total, que ens vam començar a liar i ell de cop em va posar la mà per sota el vestit i em va tocar. Hi havia gent que anava passejant. Va ser súper excitant!

Noia, 15 anys
L'altre dia estàvem jo i el meu nòvio al cinema, i jo em vaig posar molt calenta i li vaig començar a tocar la polla per sobre fins que li vaig acabar de fer una palla i una mamada i ell em va començar a fer dits fins que em vaig córrer. Total que no ens vam enterar de la pel·lícula (ja era el segon cop que ho fèiem).

Noi, 17 anys
A la classe d'anglès la meva amiga seia al meu costat, i com ens avorríem a classe vam començar a parlar de temes hot i vam acabar tocant mútuament.

Noi, 12 anys
Un dia estava a casa mirant sexe gay i amb la curiositat li vaig dir a un amic que si volia intentar-ho i ho vam fer. No va sortir gaire bé perquè hi havia molta caca i no teníem condó, però ho vaig disfutar igualment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: