Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de desembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Et vaig veure en el concert de LDS de Barcelona a Razz. Anaves amb dos amics i jo amb tres amigues, us vam estar mirant gran part de la nit i ens vam anar trobant per diversos llocs. Al final us volíem buscar, però després del guarda-roba no us vam tornar a veure.

Noia, 12 anys
No estic segura de que t'agrado, però segueixo pensant que sí. Ens vam conèixer a Alcover per la festa major i em vas parlar a mi i a una amiga meva. Espero que et donis compte de què va per tu.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer al setembre perquè els dos estudiem el mateix, però no anem junts a classe. Vam començar a parlar al tren i ara parlem cada dia quan ens veiem. A poc a poc m'he anat pillant de tu i sento que jo també et crido l'atenció a tu per la forma en què em parles i les vegades que t'he vist mirant-me i somrient-me. Si no fos que sé que estàs amb una altra noia diria que vols intentar alguna cosa amb mi. Siusplau si saps qui soc obra'm i parlem perquè em tens boja des de fa dies.

Noia, 18 anys
El teu nom és Luca i anem a la mateixa classe. Les mirades, les preguntes òbvies i les vegades que em demanes el carregador sabent que els teus amics tenen no és cap casualitat. M'agrades molt des de fa un bon temps i crec que jo a tu també, però cap dels dos fa el pas. El teu amic (n.co) segueix la pàgina i, tant de bo quan llegeixi això, sabrà qui sóc.

Noi, 17 anys
Anem al Ins estany. Ens coneixem, però jo crec que no saps ni que tu a mi m'agrades. Ets de 1Batx.

Noia, 15 anys
Fa 3 setmanes que vam començar a parlar per fotos a ig, al principi no ho veia clar perquè sempre havia sigut hetero però, a mesura que vam anar parlant doncs vaig començar a sentir per tu. El problema és que estàs a un altre nivell. Ets guapíssima i tens 1000 darrere i jo sóc la 1001.

Noia, 17 anys
Ets un noi nou al meu cor, ets més petit que jo, però madur i amb moltíssims interessos. Sempre tinc ganes de sentir-te parlar més sobre qualsevol cosa, i m'agradaria conèixer-te més, però no tinc tant valor com per fer el pas. Sóc una soprano de cabells arrissats, una mica friki, però suposo que això ho tenim els dos :)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: