Logotip de Adolescents.cat

En un futur podràs tenir una capa d'inivisbilitat a l'armari?

per Redacció, el 1 de desembre de 2023 a les 10:00
Chu Junhao, físic i director de la Facultat de Ciències de la Universitat Donghua, ha assegurat amb un to humorístic que en un futur tothom tindrà una capa d'invisibilitat com la de Harry Potter a l'armari de casa.

El científic va participar en unes jornades científiques de Shangai i va presentar la "capa d'invisibilitat" en la que ha estat treballant els últims anys.


Per mostrar l'invent, dos ajudants van col·locar una làmina totalment translúcida davant les cames de Chu Junhao i, en col·locar-la verticalment, les seves cames van desaparèixer.
 
Segons indiquen des d'El Mundo, el físic va explicar que el panell comptava amb una reixeta lenticular composta per files de petites lents cilíndriques convexes. L'efecte aconseguit amb aquesta disposició és precisament el fet que la llum es refracti regularment.

Aquesta tecnologia, però, no està pensada per jugar amb ella, sinó que l'objectiu és donar-li un ús militar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: