Logotip de Adolescents.cat

És bona idea enrotllar-te amb el teu company de pis?

per Redacció, el 17 de maig de 2024 a les 22:00
Si vius en un pis compartit, hi ha una cosa que no has de fer mai: enrotllar-te amb el teu company o la teva companya de pis.

Segons un estudi, el 85% dels estudiants de França, Alemanya, Itàlia, Espanya, Portugal i el Regne Unit pensen que enrotllar-se amb un/a company/a de pis és la pitjor decisió que pots prendre.


Si, tot i això, decideixes fer-ho, la psicòloga Marina Pinilla ha compartit a Código Nuevo alguns consells:

1.Definir que significa el sexe per a vosaltres


És possible que per un dels dos el sexe sigui molt més important que per a l'altre. Cal parlar-ne i saber si hi ha la possibilitat que us seguiu veient amb altres persones. En aquest cas, haureu de decidir si us sentiu còmodes portant a algú altre a casa o si preferiu que això no passi.

2.Parlar obertament del tema


Si viviu amb més gent, el més normal és que no vulgueu que ho sàpiguen, però entre vosaltres hi ha d'haver comunicació. Us veureu cada dia i no té cap mena de sentit intentar fer veure que no ha passat res entre vosaltres. És important que comuniqueu les vostres necessitats i que deixeu clares les vostres intencions.

3.Tenir responsabilitat afectiva


És important que us comuniqueu qualsevol canvi en la relació. Si un dels dos està començant a conèixer a algú altre, si ja no vol res més, si necessita explicar-ho als companys de pis... Heu de parlar qualsevol novetat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: