Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 2 i 3 desembre

per Redacció, el 2 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana arribaran les respostes que tant de temps fa que esperes. Sentiràs que tot comença a millorar. Aprofita per cuidar-te i mimar-te, tan física com mentalment. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana et veuràs obligat/da a establir límits. Rodeja't de persones que et resultin intel·lectualment estimulants. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquesta cap de setmana aprofita i surt de la teva zona de confort. Explora noves experiències i no deixis que les preocupacions et dominin. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Aquest cap de setmana començaràs a curar ferides de decepcions passades. Aprendràs valuoses lliçons i acabaràs amb algunes relacions tòxiques. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
Aquest cap de setmana et reconciliaràs amb tu mateix/a. Per fi aconseguiràs valorar-te pel que ets i per com ets, i no deixaràs que l'opinió dels altres t'enfonsi. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana aprendràs a seleccionar quines persones vols al teu costat. T'has endut moltes decepcions i no estàs disposada a endur-te'n més. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana estarà ple de vida, pau i tranquil·litat. Avançaràs cap als teus objectius i entendràs la importància de la paciència. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana necessitaràs allunyar-te de tota la informació negativa que t'envolta. No et deixis consumir per situacions que estan fora del teu control. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana veuràs situacions injustes i no et podràs quedar callat/da. Si alguna cosa et molesta, expressa-ho, però mantingues la calma. Moment de la sort: diumenge al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana viuràs un moment de confusió. Recorda que hi ha coses que no es poden explicar. Enfoca't en els teus objectius i no deixis que res et distregui. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana algunes coses no et sortiran com vols. No et preocupis i gaudeix del procés. Confia en el teu instint. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana intenta alliberar-te i deixar anar els teus sentiments. T'anirà bé deixar de guardar-t'ho tot per a tu. Moment de la sort: dissabte al matí.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: