Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 1 de desembre

per Redacció, el 1 de desembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui descobriràs una informació molt important que t'ajudarà a prendre una decisió. No et desanimis pels rumors, mantingues la teva confiança. Una revelació sobre la teva parella et farà sentir més enamorat/da que mai.

TAURE
Si estàs solter/a, podries sentir una fletxada. Pren-te les coses amb calma i gaudeix del romanç pas a pas. No descuidis les teves responsabilitats. En els estudis, demostra el que saps fer sense atabalar-te.

BESSONS
La teva impaciència pot jugar-te en contra. Cultiva la paciència, les coses porten els seus temps. En l'amor, avança al teu ritme, no et sentis pressionat/da. Mantingues l'equilibri entre l'amor i les altres responsabilitats.

CRANC
Aprofita les oportunitats que se't presentin. És un moment ideal per avançar capa els teus objectius. Prepara les teves habilitats i no perdis les esperances. Fes tot el que estigui a les teves mans.

LLEÓ
Deixa d'intentar controlar tot el que passa al teu voltant. No et sentis culpable per situacions que estan fora del teu control. No deixis entrar a la teva vida a persones tòxiques de passat. Concentra't en la felicitat del present.

VERGE
Cultiva la paciència i no et posis massa pressió. Estigues receptiu/va a noves idees. En l'amor, dedica temps a la teva parella i gaudeix de la intimitat sense caure en la rutina.

BALANÇA
Organitza bé les teves despeses i no caiguis en compres impulsives. Mantingues els peus a terra. No descartis oportunitats de negoci. Presta atenció a la teva relació i evita enfrontaments.

ESCORPÍ
Aprofita el dia per conèixer persones que t'inspirin. No deixis que els comentaris negatius t'afectin més del compte. Enfoca't en projectes que t'il·lusionin i gaudeix de la passió en la teva vida sentimental.

SAGITARI
Estàs en una etapa de renovació. Mantingues aquesta actitud positiva, això t'ajudarà a resoldre problemes. Para atenció a oportunitats que milloraran la teva vida. Gaudeix de moments especials amb persones importants.

CAPRICORN
No vulguis fer-te càrrec de coses que no et toquen. Has d'aprendre que hi ha coses que no depenen de tu, sinó que són responsabilitat d'altres. Viu la teva vida i preocupa't del realment important.

AQUARI
Obre els ulls i observa el que passa al teu entorn. Afronta els problemes amb valentia. No evitis situacions delicades en l'amor, la sinceritat enfortirà la teva relació.

PEIXOS
Agraeix el que tens i mantingues una actitud positiva. Treballa per millorar aspectes importants en la vida. Evita preguntes incòmodes en l'amor, gaudeix del present i fes que prosperi el que tens.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: