Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 635]

per Redacció, el 2 de desembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
L'altre dia vaig quedar amb el meu exnòvio per aclarir i parlar les coses, ja que ho havíem deixat feia 2 dies i ens trobàvem molt a faltar. La cosa va pujar massa de to i vam començar fent-nos petons molt calents i vam acabar darrere del centre cívic del poble i li vaig menjar. Feia molt de morbo, ja que hi havia gent, però per sort ja era de nit i no hi havia llum.

Noia, 17 anys
Un dia jo i el meu nòvio vam voler provar el que era un motel. Al principi ens pensàvem que seria un lloc normal, però ens va tocar una habitació molt top. Vam acabar follant com 8 vegades en una tarda i nit, vam provar per primer cop follar en un jacuzzi. Molt recomanat!!

Noi, 16 anys
Vaig invitar als meus amics de València (eren 14) a passar les FM (festa major) al meu poble. També va vindre la que era la meva novia. Total, vam anar a dormir i vam follar amb 2 tios al mateix llit. Sense aixecar a ningú. La millor experiència sexual que he tingut.

Noia, 16 anys
Aquest estiu he estat treballant al restaurant del meu pare i hi havia un cambrer una mica més gran que jo que em posava molt, però té novia com de fa 3 anys. Tot i això es notava la tensió sexual i més d'un dia hem fet de tot en el descans, però no li he explicat a ningú perquè en el fons em sap greu per la seva nòvia...

Noia, 15 anys
Estàvem al poble per passar l'estiu i amb uns quants pares i amics vam anar al poble del costat perquè feien festa... Vam entrar a casa d'una noia i un amic i jo ens vam liar. Al tornar a casa aquest amic va venir al meu cotxe i em va acabar fent dits amb els meus pares als seients de davant i ma germana al costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: