Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 de novembre

per Redacció, el 30 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui et podries sentir una mica trist/a, però no deixis que aquesta emoció et tregui l'energia. La vida són etapes i no sempre s'està content/a, però has de ser optimista. Recorda que mai és tard per començar de nou i que la vida et portarà moltes oportunitats per brillar.

TAURE
Avui no et deixis trepitjar per ningú i demostra que saps molt bé el que fas. Algunes persones del teu entorn estan intentant enfonsar-te i fer-te creure que no ets vàlid/a, però sí que ho ets i això és el que els fa por. Confia en tu mateix/a.

BESSONS
Avui les teves relacions socials seran molt importants. És possible que una persona del teu entorn mostri interès en tu. No tinguis por a experimentar i descobrir si és la persona indicada. Si tens parella, aprofita per passar temps amb ella i enfortir la vostra relació.

CRANC
Avui se't presentarà l'oportunitat que tant de temps fa que esperaves, i has d'estar molt atent/a. No la deixis escapar per culpa de la teva indecisió. Si sents que és el moment, fes-ho sense pensar-ho dues vegades.

LLEÓ
Avui et sentiràs una mica atabalat/da per totes les coses que has de fer. Intenta organitzar-te de la millor manera que puguis per no perdre temps i per poder arribar a tot. Evita qualsevol distracció i confia en que tot esforç té la seva recompensa.

VERGE
Avui podries replantejar-te la teva relació i sentir la temptació de deixar-ho tot per una altra persona. No ho facis. No val la pena arriscar una relació per una persona amb qui probablement no arribaràs a res. Si estimes a la teva parella i ella a tu, cuida-la.

BALANÇA
Avui t'arribarà una molt bona notícia, però no la veuràs materialitzada fins d'aquí molt de temps. Tingues paciència i intenta prendre decisions pensant amb el cap. No et precipitis i recorda que les coses bones es fan esperar.

ESCORPÍ
Avui sentiràs que les coses amb la persona que estàs coneixent no funcionen. No t'atabalis abans de temps i parla amb ell/a. A vegades només cal canviar petites dinàmiques perquè tot flueixi millor. 

SAGITARI
Avui pren la iniciativa i deixa d'esperar que aquella persona t'escrigui. Si ell/a no ho fa, ho hauràs de fer tu, i no passa res! Si no obtens la resposta que esperaves, tindràs la consciència tranquil·la i sabràs que, com a mínim, ho has intentat.

CAPRICORN
Avui podries descobrir que algú del teu entorn no tenia intencions pures amb tu. Comença a reflexionar sobre què vols a la vida i quines persones val la pena mantenir al teu costat. Recorda que la teva intuïció mai s'equivoca.

AQUARI
Avui serà molt important que comuniquis els teus problemes i que no te'ls guardis per a tu. Demanar consell a una persona de confiança et pot fer bé i et pot ajudar a veure les coses des d'una altra perspectiva.

PEIXOS
Avui per fi veuràs la llum al final del túnel. Has passat uns dies complicats, però tot comença a tornar a lloc. Rodeja't de la gent que estimes i fes plans que et facin desconnectar, però no t'oblidis de passar temps amb tu mateix/a i mimar-te.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: