Logotip de Adolescents.cat

La tècnica sexual que et deixarà sense paraules

per Redacció, el 30 de novembre de 2023 a les 10:00
En el sexe hi ha la falsa creença que com més profunda sigui la penetració, més plaer genera.

En realitat, però, l'entrada de la vagina és la part més sensible, així com la punta del penis. És per això que el shallowing s'ha posat tan de moda, perquè implica introduir només una mica un penis, uns dits o una joguina sexual a la vagina.


Es tracta d'una tècnica que genera molt de plaer tant en homes com en dones i, a més, és adequada per aquelles persones que pateixen dolor al coll uterí.

En les relacions heterosexuals, es pot combinar penetracions profundes amb shallowing per aconseguir una experiència inoblidable.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: