Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 29 al 5 de desembre

per Redacció, el 29 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tens molt clar que vols una relació sana i que no deixaràs que ningú et xucli l'energia. Si estàs en una relació, deixa clares les teves necessitats i no tinguis por a tenir converses difícils. 

TAURE
No deixis que la gelosia pugui amb tu. Posa-li fre abans que sigui massa tard i evita qualsevol conflicte relacionat amb això. És millor que preguntis abans de muntar-te les teves pel·lícules. 

BESSONS
No deixis de creure en l'amor per una petita decepció. És normal que ara mateix no tinguis ganes de conèixer a ningú, però tard o d'hora aconseguiràs curar les teves ferides i et tornaràs a enamorar. 

CRANC
Estàs a punt de tancar un capítol en la teva vida i, tot i que fa mal, saps que és el millor per a tu. Tens més clar que mai el que vols en l'amor i no et conformaràs amb menys.

LLEÓ
La comunicació és molt important per tenir una relació sana. Deixa d'ocultar les teves emocions i comença a expressar les teves necessitats. La persona correcta les respectarà.

VERGE
Un amor del passat està intentant tornar a la teva vida. No caiguis en la temptació i recorda el motiu pel qual no mereix estar més a la teva vida.

BALANÇA
Les relacions no són perfectes, així que deixa d'intentar que la teva ho sigui. No tinguis pressa i deixa que les coses flueixin a poc a poc. 

ESCORPÍ
Les coses estan a punt de canviar. Si estàs solter/a, estigués atent/a perquè en els propers dies podries conèixer a algú especial. Si tens parella, reflexiona sobre la vostra relació i què podeu fer per recuperar l'espurna.

SAGITARI
Si estàs en una relació, les coses estaran intenses amb la teva parella i, fins i tot, millorarà la comunicació entre vosaltres. 

CAPRICORN
La teva parella serà un suport imprescindible per a tu en els propers dies. No tinguis por a mostrar-te vulnerable, saps que pots confiar en ell/a.

AQUARI
Sents que t'estàs tornant a il·lusionar, i això et fa feliç. Sembla que aquesta persona et pot fer molt bé, però no passis per alt cap red flag i valora si realment val la pena apostar per ell/a.

PEIXOS
Una persona molt especial per a tu està a punt de confessar-te una cosa que no t'esperes. Això podria implicar canvis en les teves relacions, però no tinguis por perquè tot anirà bé.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: