Logotip de Adolescents.cat

Beneficis de posar data de caducitat a la teva relació

per Redacció, el 16 de maig de 2024 a les 21:00
Alguna vegada has pensat a posar data de caducitat a les teves relacions? Segons explica l'experta Tara Denneny a Psychology Today, en alguns casos pot ser beneficiós.

1.Quan no voleu el mateix


Imagina que coneixes a una persona, us enamoreu profundament, però voleu coses diferents a la vida. Està clar que la vostra relació no serà per sempre, però podeu gaudir mentre les coses funcionin. Per exemple, si ell/a vol marxar a viure a un altre país i tu et vols quedar aquí, podeu estar junts fins que arribi el moment de separar-vos.

2.Quan no voleu compromís


Si una de les persones no se sent còmode tenint una relació monògama i l'altra no se sent còmode amb una relació oberta, podeu posar una data de caducitat a la vostra relació. Així, la persona que vol una relació oberta no sentirà la pressió del compromís, i l'altra estarà tranquil·la perquè sabrà que mentre estigueu junts la relació serà monògama.

3.Quan t'avorreixes de les relacions llargues


Si sempre que has tingut una relació llarga t'has acabat avorrint, pots comunicar-ho a l'altra persona. Si està d'acord, podreu esprémer al màxim el temps que estigueu juntes. I, si no ho està, podràs passar pàgina.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: