Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 28 de novembre

per Redacció, el 28 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui estàs una mica més sensible del que t'agradaria. Aprofita aquesta energia per reflexionar i indagar una mica dins teu. Apunta totes aquelles coses que t'agradaria que fossin diferents i comença a actuar.

TAURE
Després de molt de temps, tornes a sentir-te tranquil/a i en pau amb tu mateix/a. Aprofita per demostrar al món tot el que has après aquestes últimes setmanes i no deixis que res et freni a l'hora de perseguir els teus somnis.

BESSONS
El teu entusiasme i determinació et portaran a fer grans coses. No tinguis por a mostrar el teu costat creatiu a la gent que t'envolta i confia en tu i en les teves idees. 


CRANC
Tot i que t'encantaria resoldre aquest conflicte que tant t'incomoda, no tot depèn de tu. Limitat a observar les opcions que tens i triar la que consideris més beneficiosa per a tothom.


LLEÓ
No et deixis endur pels rumors que sorgeixen al teu voltant i observa la situació des de la distància. Centra't en tu mateix/a i no t'involucris en coses que no t'afecten en res. 

VERGE
La vida t'està empenyent a moure't a pel que vols, i tu continues dubtant de tu mateix/a. Treu l'energia d'on sigui, confia en tu i ves a per totes. 

BALANÇA
Avui hauràs de trobar un equilibri entre les teves responsabilitats i les teves ganes de sortir amb els amics. Tingues molt presents les teves prioritats i organitza't en funció d'aquestes.

ESCORPÍ
Avui et podries sentir una mica sol/a. No deixis que els pensaments negatius puguin amb tu i observa el món i tot el que té per oferir-te. Hi ha moltes persones al teu voltant disposades a ajudar-te.

SAGITARI
Fa dies que sents que la comunicació amb els altres no està funcionant, així que avui intenta ser assertiu/va a l'hora de comunicar el que sents.

CAPRICORN
Si aquests dies et sents incòmode o tens/a, és per la lluna plena. No tinguis por als canvis que estan per venir i intenta mantenir la calma. Tot i que ara et costi de veure-ho, t'acabaràs acostumant.

AQUARI
És possible que trobis a faltar l'estiu i tot el temps lliure que tenies, però cada estació té les seves coses bones i no t'has de venir avall. Intenta organitzar-te de manera que tinguis el màxim temps lliure possible per estar amb la gent que estimes.

PEIXOS
Estàs decidit/da a perseguir els teus somnis i no deixaràs que res pugui amb tu. Aprofita aquesta energia, confia en tu mateix/a i treballa l'amor propi. Ets capaç de fer tot el que et proposis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: