Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 13 anys
Ets una noia més baixa que jo i quasi sempre ens veiem al local del Prat del Llobregat. Et conec des de fa poc, però estic boig per tu.

Noi, 21 anys
Anem a la mateixa classe al Joan Coromines. Sé que tens nòvio i segons la Txell, estàs molt enamorada d'ell. Però tinc aquesta sensació de que realment el futur ens espera. I seré pacient. T'esperaré MR 🫶🏻

Noia, 17 anys
Fa massa temps que estic pillada de tu i és absolutament impossible treure't del meu cap. Però tots dos sabem que un nosaltres seria massa complicat, que creuar la línia vermella seria certament perillós, i que la família... no sé pas com s'ho prendria!

Noia, 16 anys
Ens seguim per insta de fa molt, però mai ens havíem vist. Ara tu vas a l'insti de davant i no sé si només és sensació meva, però el nostre contacte visual quan ens creuem parla per si sol. M'agradaria conèixer-te. El teu nom comença per G.

Noia, 13 anys
M'agrades des de fa relativament poc, però des que m'agrades crec que també t'agrado, però cap dels dos s'anima a donar el primer pas. Anem al mateix insti (verdruna brg) tu ets una mica més gram i vas a 3rB el teu nom comença per A.

Noi, 17 anys
Ja ho saps que ets la meva crush, però he comès errors que els dos sabem. Crec que ja ha passat tot el que havia de passar entre nosaltres, però m'agradaria que tornéssim a estar com abans, mandarina.

Noia, 17 anys
Anem junts a classe. Ja fa com un any que estàs a l'Institut i sabia que hi eres, però no et coneixia. Ara parlem de vegades perquè seus súper a prop meu i no puc deixar de mirar-te d'amagat perquè em sembles massa atractiu. Tot i que tens novia, m'encantes i ua tant de bo pogués fer alguna cosa amb tu, literalment no saps com m'imagino les coses que poden passar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: