Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 25 al 31 de desembre

per Redacció, el 25 de desembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs ple/na d'energia i entusiasme. T'enfrontaràs a situacions socials emocionants. Gaudeix de les celebracions, però assegura't de respectar els límits i les necessitats de la resta. Dia de la sort: dijous. 

TAURE
Aquesta setmana és probable que et trobis buscant un equilibri entre el teu desig de comoditat i la necessitat d'adaptar-te a situacions socials. No et tanquis a noves experiències i gaudeix de les festivitats nadalenques. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
Aquesta setmana et sentiràs molt connectat/da amb la teva família. Aprofita això per enfortir els vostres llaços. Intenta ser flexible i adaptar-te a la resta durant les celebracions nadalenques. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana passaràs molt de temps amb la gent que estimes i això et fa feliç. No et preocupis per complir expectatives i sigues tu mateix/a. La teva gent t'estima tal com ets. Dia de la sort: dijous.

LLEÓ
Aquesta setmana et deixaràs portar per l'energia de les festivitats. Et sentiràs molt a gust amb la gent que t'envolta i et contagiaràs de la il·lusió dels més petits. Gaudeix de la felicitat i l'amor de Nadal. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Aquesta setmana relaxat i gaudeix de la temporada. No t'atabalis buscant la perfecció i permet-te ser una mica imperfecte de tant en tant. Mostra't receptiu/va amb la gent del teu entorn. Dia de la sort: divendres.

BALANÇA
Aquesta setmana descansa molt. Et sentiràs una mica atabalat/da a causa de les interaccions socials, però no tinguis por a dir prou quan sentis que has arribat al límit. Gaudeix en la mesura del possible. Dia de la sort: dimarts.

ESCORPÍ
Aquesta setmana et sentiràs més reflexiu/va que de normal. Aprofita els dies festius per reflexionar sobre com ha anat l'any i establir-te objectius pel 2024. Busca moments de tranquil·litat quan els necessitis. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs optimista i amb l'esperit nadalenc ple. Sigues molt conscient de les teves despeses i no t'emocionis. Intenta mantenir un equilibri entre el que reps i el que dones. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana estaràs rodejat/da d'amics i família, la qual cosa et fa estar molt content/a. Assegura't també de passar temps sol/a, ja que això t'ajudarà a calmar-te i gaudir encara més de la companyia de la resta. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Aquesta setmana et trobaràs amb noves experiències i oportunitats per passar temps amb la família. Gaudeix de la màgia de Nadal i aprofita per connectar a nivells més profunds amb la gent que estimes. Dia de la sort: dijous.

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs molt connectat/da a la gent que estimes. Aprofita i crea moment especials al seu costat. No et preocupis pels detalls i enfocat en l'energia del moment. Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: