Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 27 al 3 de desembre

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et trobaràs amb desafiaments en les teves relacions. És possible que et sentis temptat/da a prendre el control, però recorda que l'equilibri és clau. Enfronta les situacions amb paciència i tolerància. Dia de la sort: dijous. 

TAURE
Aquesta setmana és possible que hagis de posar límits amb una persona molt propera. Mantingues la calma i comunica les teves necessitats de manera clara, però compassiva. Recorda que el respecte mutu és essencial en qualsevol relació. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
Aquesta setmana connectaràs a nivells molt profunds amb una persona especial. Busca oportunitats per compartir moments significatius junts i veuràs com la vostra connexió augmenta. Recorda trobar un equilibri entre la teva vida amorosa i les teves responsabilitats. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana prova de compartir el teu art amb la gent que t'envolta. Tot i que no t'agradi ser el centre d'atenció, a vegades és bo rebre l'aprovació i les felicitacions dels altres. No tinguis por, saps que ets molt vàlid/a. Dia de la sort: dijous.

LLEÓ
Aquesta setmana sentiràs un gran desig de canviar tot el teu entorn. Abans de gastar diners en coses innecessàries, intenta canviar el teu espai amb el que ja tens. A vegades el simple fet de canviar les coses de lloc és suficient. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Aquesta setmana dedica temps a relaxar-te i divertir-te amb amics. Desconnecta tot el que puguis de les teves preocupacions i gaudeix d'activitats a l'aire lliure amb les persones que estimes. Dia de la sort: divendres.

BALANÇA
Aquesta setmana podries sentir la necessitat de treure tot el que tens dins. Busca una persona de confiança i explica-li com et sents. Saps que tindràs el seu suport i que no et faltarà mai la seva ajuda. Dia de la sort: dimarts.

ESCORPÍ
Aquesta setmana podries enfrontar-te a desafiaments en la teva vida amorosa. Confia en els teus instints i sigues honest/a amb tu mateix/a sobre el que necessites. Si una cosa no funciona, no tinguis por a prendre decisions difícils. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs temptat/da a sobreanalitzar diverses situacions. No tinguis por a fer-te preguntes difícils, però recorda que la veritat pot ser incòmode. Prepara't per escoltar coses que no vols sentir. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana podries tenir problemes amb una persona de confiança. Intenta no perdre els nervis i parlar les coses amb calma. A vegades hi ha malentesos que juguen males passades. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Aquesta setmana és possible que et sentis impulsat/da a expressar les teves opinions. Aprofita la teva capacitat per liderar i lluita per allò que creus. No tinguis por a fer que la gent que t'escolti. Dia de la sort: dijous.

PEIXOS
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de canviar la teva rutina. Aprofita per buscar nous hobbies i rodeja't de persones que et facin bé. La positivitat serà la teva gran aliada. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: