Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de novembre

per Redacció, el 24 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui hauràs d'enfrontar-te a una situació inesperada. Intenta adaptar-te i mantenir la calma. No vulguis entendre el motiu, perquè hi ha coses que no tenen explicació.

TAURE
Avui tindràs ganes de donar-li una segona oportunitat a una persona que no se la mereix. Ves amb compte perquè el més probable és que et torni a trair.

BESSONS
Avui serà un dia especial per a tu. Estàs en un moment molt dolç de la teva vida i tens ganes de compartir-lo amb la gent que estimes. Gaudeix i no et privis de res.

CRANC
Avui pot ser un dia determinant a la teva vida. Estigues ben atent/a perquè la teva intuïció et donarà la resposta que tant de temps fa que busques. No et despistis!

LLEÓ
Avui notaràs que la teva energia comença a canviar. Per fi deixaràs de banda el teu baix estat d'ànim i recuperaràs la il·lusió que et caracteritza. 

VERGE
Avui et sentiràs una mica incòmode davant de determinades situacions, però en realitat et faran aprendre moltes coses. No desaprofitis l'oportunitat.

BALANÇA
Avui serà un dia molt divertit en què gaudiràs molt de la companyia dels teus amics. Aprofita per conèixer gent nova i crear nous vincles.

ESCORPÍ
Avui començaràs a treure't la cuirassa que tant de temps fa que portes sobre. No tinguis por a obrir el teu cor i mostrar els teus sentiments. Hi ha persones amb intensions pures que no et faran mal.

SAGITARI
Avui t'has llevat molt motivat/da, i contagiaràs aquesta energia a les persones que t'envolten. Notaràs que despertes un interès especial en algú, no tinguis por a fer el primer pas!

CAPRICORN
Avui començarà a esfumar-se la tensió que has sentit aquests últims dies. Pren-te un dia per a tu i descansa. El teu cos i la teva ment t'ho agrairan!

AQUARI
Avui aprofita per dirigir els teus passos cap a la realitat que vols crear. Fa temps que camines sense un rumb fix i això no et portarà enlloc.

PEIXOS
Avui intenta trobar l'equilibri entre la realitat i la ficció. És hora de ser realista i de tocar de peus a terra. Marca't objectius realistes i ves a per ells.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: