Logotip de Adolescents.cat

Trucs per acabar amb el mal humor

per Redacció, el 14 de maig de 2024 a les 19:00
Tots tenim dies dolents en què ens despertem de mal humor. És natural, però a ningú li agrada estar així. Per això et compartim uns consells de Poosh que t'ajudaran fer-li front.

1.Surt a passejar


Moure't i estar a l'aire lliure t'ajudarà a sentir millor. Si ho fas acompanyada d'un/a amic/ga encara pot ser més efectiu, ja que el riure és el millor antídot contra el mal humor.

2.Escriu un diari


Si prefereixes estar sol/a, pots escriure en un diari les coses bones que t'han passat en les últimes 24 h o les coses de la teva vida per les que estàs agraït/da. Això et farà sentir millor immediatament.

3.Balla


Si t'has llevat de mal humor, posa't la teva cançó preferida a tot volum i dona-ho tot. Et farà sentir empoderat/da, viu/va i alliberat/da.

4.Cuida't


Ves al teu restaurant preferit, prepara't una banyera relaxant, comprat un vestit nou, fes-te una sessió de skincare... Dona't tot l'amor que necessites.

5.Practica la visualització


Si res de l'anterior et funciona, tanca els ulls i imagina't gaudint d'un dia ideal. Com més detalls recreïs, millor. El teu cervell t'ho agrairà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: