Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 26 de novembre de 2023 a les 07:48

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 27 de novembre al 3 de desembre de 2023:



Primer de tot... Per molts anys a tots els i les sagitarians que fareu anys aquest mes! 


Com comentàvem la setmana passada, Sagitari és un signe optimista, amant de les aventures i el moviment. És per això que durant aquesta setmana sentirem moltes ganes de fer coses noves, de fer alguna escapada i de conèixer gent diferent amb noves visions del món.

Tot i així seguim tenint tensió, doncs hi ha una quadratura amb Saturn a Peixos. Què significa exactament? La vida ens demana responsabilitat. Pot ser que tinguis moltes ganes de passar a l'acció però que hi hagi alguna cosa que et frena, que sentis que se t'està limitant d'alguna manera. Tingues paciència i valora-ho tot amb calma. Els projectes que s'inicien ara mateix, tindran pes en un llarg termini, per això és important anar poc a poc i ser responsables.

Molt bona setmana :)

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: